Cine este si ce vrea tooftaff ?

 

Tooftaff 

The Serial And Social 

 Drumming Project

Ca o scurta descriere, Tooftaff reprezinta un nou trend care a luat nastere din dorinta de a aduna tobosari, de a socializa cu ei, de a organiza show-uri stradale. Practic este un experiment educational, care necesita multa creativitate si dedicatie fata de acest instrument, dar si mediul in care orice tobosar trebuie sa se simta in largul lui.

Ce inseamna Tooftaff mai pe larg:  reprezinta o comunitate sociala dar si un proiect cultural urban de constientizare a importantei tobelor in viata publica. Acesta fiind dedicat instrumentistilor de toate varstele dar si publicului larg.

Foloseste vibratia orasului si transforma zgomotul cotidian intr-unul muzical dar si creativ. Inlocuieste sala de repetitii si scenele mari cu spatiul public si isi propune valorificarea acesteia precum si convertirea orasului in peisaj cultural.

Este un eveniment non-profit si de responsabilizare sociala care si-a propus sa puna in evidenta rolul spatiului public, al importantei culturii si in dezvoltarea durabila a orasului, astfel tobosarii participa prin activitati muzicale interactionand si cu publicul.

Acest eveniment dar si comunitatea au grija si de a uni tobosari si a crea relatii sanatoase de colegialitate si nu in ultimul rand schimb de experiente si idei. 

Contribuim implicit la procesul de culturalizare, promovam arta si muzica intr-un mod inedit si interactiv.

ToofTaff mai inseamna afirmare, comunicare, stabilire de noi relatii, sustinere, motivare, distractie, spectacol de strada.
Promovam produse si instrumente de percutie, tobosari, stiri, evenimente dedicate tobosarilor.

Proiectul a luat nastere la Cluj-Napoca (Romania), 19 mai 2012, avand loc in doua locatii ale orasului: Piata Mihai Viteazu si Piata Uniri.

S-a extins si in urmatoarele orase: Craiova ( Piata Mihai Viteazu), Bucuresti (Centrul Vechi).

 Pentru mai multe detalii puteti sa ne vizitati si pe pagina noastra de facebook:
 http://www.facebook.com/tooftaff 
   

Comments