Tooftaffer of the Week - Ioana Odagiu


Nume: Odagiu Ioana
Locul si data nasterii: Galati, 26.12.1995

" Tobele au insemnat pentru mine un vis din copilarie neatins din cauza parintilor care considerau ca tobele nu sunt un instrument adecvat pentru o fata."
La insistentele parintilor ei, (la varsta de 7 ani) Ioana a studiat pianul.
In aprilie 2009, dupa 2 ani de strans bani, multe sacrificii si de insistente la parinti, si-a cumparat setul actual de tobe din Braila si a invatat pe cont propriu sa cante, neavand o influenta din partea cuiva , ci doar ureche muzicala , instinct si atractia catre tobe.
Initial nu si-a dorit sa cante intr-o formatie , ci doar sa studieze singura, dar ,dupa un an, la rugamintile unor amici a intrat in formatia Numai Pe Rosu, mai tarziu Headstuck (2010-2012).
La scurt timp a inceput colaborarea cu trupa de fete, Non Toxic. Astfel si-a dezvoltat, in timp, tehnica si modul de abordare al genului muzical, mai exact, rock-ul si a descoperit toba in sine.
A absolvit cursurile de tobe din cadrul Scolii de Arte (2010-2012) indrumata de profesorul Ovidiu Bulgaru.
(Un eveniment marcant dintre toate concertele sustinute , a fost participarea cu formatia Non Toxic la concursul organizat de trupa Vama pentru a canta in deschiderea concertului lor de la Sala Palatului. In prima etapa ne-am clasat pe locul 1, iar dupa auditia live din Garajul Europa FM, am pierdut, fiind concurenta destul de mare (ca varsta si experienta). A fost un moment frumos iar Tudor Chirila ne-a apreciat si ne-a urat success in continuare: “Keep up the good work, cand venim in Galati poate vom canta impreuna”.) a declarat Ioana.
 

Ioana studiaza la Liceul de Arta, "Dimitrie Cuclin", sectia arhitectura.
Tobele si muzica ramane o pasiune, de asemenea este atrasa si de desen. Dar acest lucru nu o va face niciodata sa renunte la patima pentru ele.

- Trupa ei actuala Non Toxic - http://www.facebook.com/TrupaNonToxic?fref=ts

Comments