Tooftaffer of the Week - Iulia Dincă




Iulia Dinca
Nume de scena: Julia
Locul si data nasterii : Buzau, 20.03.1985

Incepand cu anul 2005 a inceput sa frecventeze salile de repetitii ale unor formatii de rock in care cantau prietenii ei , ceea ce i-a creat o curiozitate si o pasiune pentru tobe, acesta fiind momentul in care si-a descoperit simtul ritmic. Ii placea ideea de a canta intr-o oarecare masura si adora sa fie in compania prietenilor si a oamenilor care traiesc in lumea notelor muzicale, dar in acele momente doar timpul nu prea a fost de partea ei.
Mai tarziu, in anul 2007 a avut placerea sa se afle tete-a-tete cu un set de tobe, fiind coordonata de  Ionut "John" Covalciuc (Trooper) care a avut rabdarea necesara si puterea sa suporte primele masuri de ritm drept create ba pe timp, ba incontratimp cu muzica.
In anul 2008 a inceput sa studieze la Scoala de Arta, sectia de percutie si sub indrumarea domnului profesor Pavel Stoica a descoperit o parte din lumea infinita de ritmuri muzicale specifice.


"Din martie 2008 sunt membra full-time in trupa IDOL (https://www.facebook.com/idol.rock.3). In aceasta formatie am invatat sa cant muzica rock la modul propriu-zis, am invatat ce inseamna sa canti pe o scena, am descoperit adrenalina pe care ti-o ofera publicul si poate cel mai important lucru, am primit in schimb 3 prietene pe viata cu care stiu ca o sa impart scena mult timp de acum inainte."



(https://www.facebook.com/idol.rock.3)

Comments