Conceptul "Drum Stage", in premiera la Maximum Rock Festival!

 

 
Conceptul "Drum Stage", in premiera la Maximum Rock Festival!

MAXIMUM ROCK FESTIVAL nu va fi o simpla insiruire de concerte ci un eveniment cultural complex, care va include targuri, expozitii si happeninguri.


Prin implementarea acestui concept, Maximum Rock Festival se anunta a fi nu numai cel mai important show metal al toamnei, ci si unul dintre cele mai interesante eventuri ale anului in Romania.

Dupa ce organizatorii au anuntat ca MRF va gazdui o expozitie inedita de biciclete chopper/ cruiser, unice pe piata de bikes din tara, ei se bucura sa prezinte publicului autohton o noua initiativa iesita din comun.



Este vorba despre conceptul de “Drum Stage”, care va fi implementat la editia din acest an.
Ce este “Drum Stage”?

Imaginati-va un jam session bestial centrat pe tobe, la care vor lua parte atat artisti locali faimosi:  Adi Tetrade (Juke Box), Nunu Racris (Hara), Marian Mihaila (White Walls) si alti invitati de seama, cat si fani curajosi, dornici sa-si arate maiestria in cadrul unui concurs.

Asadar, “Drum Stage” va aduce la Maximum Rock Festival muzicieni cunoscuti care vor sustine prestatii live si vor discuta despre echipamentul folosit. In cadrul evenimentului veti putea asista la demonstratii de tip “Hit and Compare”, veti vorbi despre tehnici de inregistrare a tobelor, tehnci de executie si, dupa cum am spus, veti putea sa ne aratati cat de “bataiosi” sunteti, participand la competitia noastra!

“Drum Stage” este un concept NoCity Studio in colaborare cu ToofTaff, pus in scena pentru prima data la Maximum Rock Festival din Turbohalle, de pe 25-26 octombrie 2013. Demonstratiile vor avea loc in fiecare zi a festului, incepand cu ora 18:00.

Tobosarii care vor urca e scena sunt:
Adrian Tetrade (Jukebox)
Nunu Racris  (Hara)
Cristi Dumitrescu (Domination)
Nina Neagu (The Division Of Joy, Zephir)
Raluca Pascaru (Changing Skins)
Teodor Ciobanu (Electric Fence)
Marian Mihaila (White Walls)
Bogdan Pop (Opera Nationala Bucuresti, Orchestra Romana de Tineret, Orchestra Simfonica Bucuresti)

Ne va incanta cu tobe custom romanesti, Marius Cretu!





Let the drums roll!
***********************

Click aici pentru a citi mai multe despre eveniment si pretul biletelor: http://www.maximumrock.ro/stiri/4541-conceptul-drum-stage-,-in-premiera-la-maximum-rock-festival.html

Comments