Adi Tetrade - Drum Workshop - Tama Drums & Istanbul Mehmet Cymbals






Se anunta un sfarsit de octombrie promitator si va surprinde placut toti iubitorii de percutie, dar si toti tobosarii din industria muzicala.

Adi Tetrade va sustine un workshop exceptional alaturi de brand-urile cunoscute din domeniu si anume Tama Drums & Istanbul Mehmet Cymbals.

In cadrul evenimentului de prezentare, ascultatorii si tobosarii in mod special, vor avea ocazia sa testeze tobele dar si cinelele, se vor bucura de un recital dar si de o prezentare deosebita, iar seara se va incheia cu un jam session de proportii.

Evenimentul va avea loc in Bucuresti, in club Tribute, miercuri, 26 octombrie  incepand cu ora 21:00 iar intrarea este libera.

Cine este Adi Tetrade?

A avut primul contact cu tobele la varsta de 3 ani, preluand pasiunea pentru acest instrument de la bunicul sau.
In mod evident la varsta de 7 ani a mers la Liceul de Muzica "Sigismund Toduta" din Cluj unde a inceput sa studieze pianul din clasa I si pana in clasa a VI-a. Incepand cu clasa a VII-a, in paralel cu pianul a inceput sa studieze percutia. In acelasi timp cu pregatirea scolara, a studiat in continuare in regim autodidact tobele. Dupa liceu a intrat la Academia de Muzica "Gheorghe Dima" din Cluj Napoca la sectia Percutie.

In 1995 a facut timp de 6 luni cursuri de maiestrie cu Nestor Ivan - profesor de tobe la Academia de Jazz din Budapesta, cel mai mare si cel mai cunoscut profesor de specialitate din Ungaria.

De-a lungul carierei sale de muzician, Adrian a trecut prin numeroase stiluri muzicale – de la folclor la jazz, pop, rock, latino etc.

 A facut parte din numeroase grupuri, printre care se numara si: Damian Draghici & Brothers, Paula Seling, Marcel Pavel, Mandinga, Andra, Horia Brenciu, Stefan Banica Jr. atat ca membru cat si in calitate de colaborator.

La ora actuala il puteti asculta in concerte alaturi de mult indragita lui trupa Juckebox.


.


Link-uri utile:
Adi Tetrade - http://www.aditetrade.ro/
Istanbul Mehmet Cymbals Romania -https://www.facebook.com/IstanbulMehmetRomania
Tama Drums Romania - https://www.facebook.com/TAMAROMANIA
Distribuitor Istanbul Mehmet Cymbals - www.morsound.ro
Distribuitor Tama - http://www.mcmusic.ro/








Comments