Tooftaff Female Drummers - Ediție Ultra - Premiera 8 martie orele 20

 



Tooftaff crește pe zi ce trece, iar de la anul împlinește 10 ani de existență, ani în care a întâlnit proiecte și oameni minunați, a caștigat încrederea voastră iar dorința de maturizare este una esențială, mai ales acum deoarece nu mai există granițe, iar partea digitală ne face să ne simțim globali, cu fiecare interacțiune ale miscărilor de comunități din alte tări, respectiv continente. 

Comunitatea dorește să informeze, să creeze punți de legatură și uniune între muzicieni, să creeze o lume mai bună, mai deschisă și să dezvolte proiecte mult mai ambițioase. Este locul digital și nu numai, unde putem învăța, unde putem să socializam într-un mod cât se poate de pașnic și civilizat. 

Luna martie vine cu forțe proaspete pentru comunitatea de tobosari din România. 

De ce spunem asta?

Echipa se mărește, iar luni veți putea face cunoștiință cu 4 fete toboșare, talentate, pe care le desparte câteva sute de km, dar le unește un singur lucru: tobele. 

Pentru cei ce care nu o știti, toboșara Raluca Pascaru , de-a lungul anilor, a găzduit un număr de interviuri, aici pe Tooftaff, de la toboșari locali la internaționali, organizat petreceri, workshop-uri cu și despre tobe, pentru că îsi dorea să crească alaturi de colegii ei din comunitate și să îmbunătățească experiența în materie de toboșar român. 

Totul este făcut din pasiune și dragoste pentru tobe iar nu în ultimul rând pentru muzicienii din spațiul romănesc. 

Începând din 8 martie în echipa Tooftaff se vor alatura următoarele toboșare:

Din sufletul Transilvaniei, Clujul vine cu forțe proaspete, le vom avea pe Julia Kocsis și Alexandra Kyra, traversând spre partea estică a României, în zona Moldovenească, din orașul lui Bacovia, mai exact, Bacău, o avem pe Ana-Eliza Dragoi, iar sudul va uni acest triunghi digital din capitala țării cu Raluca Pascaru

 Sunt 4 fete cu super puteri și super skilluri, cu perspective fresh, care la ora actuala fac o treabă exceptionala în comunitate, prin colaborarea cu școli de muzică, prin proiectele pe care le organizează, prin trupele și studiourile cu care colaborează, prin unirea cunoștiințelor atât pe plan muzical dar și pe plan economic/digital, menite să pună România pe hartă și să vă invite să susțineți mișcarea de toboșari Tooftaff.

Pata de culoare suntem noi toți comunitatea. Avem un punct comun, care reprezintă stilul nostru de viață, dedicația și munca orientată către acest instrument. 

Disclaimer: acest interviu nu este despre trecut ci despre prezent și viitor. 

Acesta nu este genul de interviu clasic, tipic, unde răscolim trecutul, ci este unul care va crea impact la nivel educațional/social, ce va atinge topic-uri ce privește pe fiecare toboșar, fie că îi va face plăcere să vizioneze, fie că este un toboșar începător/profesionist, pentru fiecare avem câte ceva. 

Iar noi nu ne vom opri aici. Vor urma și alte episoade. 

Drept urmare se va crea acea experiență de care chiar o să dorești să aparții, distra și desigur te va pune la studiu. (Ne va pune pe toti, împreună, vom evolua cu fiecare acțiune pe care o vom face în direcția asta).

Este pentru fiecare din comunitate chit că se află la început de drum, sau este în branșă de peste 30+ ani.

Faptul că trăim într-o perioadă excepțională și interesantă, aceasta este precum experiența la tobe: ca să evoluăm trebuie să ieșim din zona de confort și să acționăm pentru a încerca soluționarea problemelor și pentru a îmbunătăți ceva ce s-a ignorat în toti acești ani, dar nu singuri ci într-o echipa cu o comunitate, cu susținere, încurajare și strategii, abordari creative, tehnice, cercetate. 

 Orice susținere din partea voastră, a toboșarilor este apreciată și va fi menționată. Tot ce trebuie să faceți este să ne scrieți, pe facebook, instagram sau mail, iar noi vom fi deschiși la propunerile voastre în materie de proiecte, acțiuni, interviuri, tot ce ține de tobe, chiar și feedback-ul, comentariile voastre, sfaturi, sugestii, vor îmbunătăți această comunitate, pentru că doar așa funcționează, cu implicarea fiecaruia dintre noi. 

 

Prin urmare: Julia, Alexandra, Eliza si Raluca, vă vor da întâlnire LUNI, 8 MARTIE cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, începând cu orele 20, pe pagina de facebook Tooftaff la - Ediția Ultra - unde vor dezbate topicuri actuale.


Efectiv trebuie să fiți prezenți să le vedeți! 


Și nu uitați să ne sustineți cu un like pe Facebook  
și un follow pe Instagram 


Drumroll...... 


                                               Echipa Tooftaff 

                                                            vă mulțumește!







Comments