Drummer's Health - Tooftaff Lifestyle

 



Echipa Tooftaff și-a propus să prezinte articole speciale ce țin de sănătatea toboșarulului. Sunt subiecte importante din viața noastră iar modul prin care tratăm aceste lucruri ne pot ușura viața și ne pot prelungi bucuria de a cânta la tobe.



Cu toții știm de beneficiile pe care le ofera cântatul la tobe, de la partea intelectuală și dezvoltarea limbajului muzical până la starea de bine și activitatea cerebrală care se întampla în acel moment pentru a ne transmite starea de bine urmată de menținerea acestei activități pe timp îndelungat.




Astfel vom acoperi următoarele topicuri:



  • Tinitus și modalitatea de a-ți proteja urechile în cazul în care iti expui frecvent la zgomot în timp ce cânți la tobe, sau asculți muzică la căști/monitoare la un volum ridicat. 

  • Postura și utilizarea tehnicilor corespunzătoare (spate, mâini, picioare) și modalitatea de a face un stretching corespunzator, preventia accidentelor în timpul cântatului la tobe. 

  • Tendinita. 

  • Psihicul și tehnici de motivare. 




Așteptăm sugestiile tale în secțiunea de comment-uri sau mesaje pe pagina, să ne povestești cum ai prevenit aceste probleme, dacă ai observat o îmbunătățire în urma schimbărilor pe care le-ai facut în comportamentul tău față de cântatul la tobe. 


  -   Tooftaff (click aici)  -
















Comments