Invitație în universul percuției - MMNW - Interactive Percussion Workshop w Melak & Lolo

 




Se pare că acest an ne trezim la viață, evenimentele prind glas iar cel mai frumos mod de a ne dezmorți este prin a participa la un eveniment dedicat exclusiv iubitorilor de percuție. 

Ritm, vibrație și energie!

Asta ne promite cei de la MMNW Cluj (make music not war) care ne invită pe 3 martie în București, (Sunrise Club) la un eveniment de-a dreptul exotic unde vom putea explora o gamă largă de instrumente de percuție din jurul lumii și ne vom recalibra simțurile atât vizuale, tactile cât și auditive. 

Workshop-ul va fi prezentat și susținut de către Melak Cristian (percuționist, membrul trupei Nopame) și Lolo Noukpetor (percuționist și cântăreț, născut în Togo, Africa și mutat în România în 2014).

Locurile sunt limitate. Grab it like it's hot! 

Pentru cei care încă nu au deschis platformele de social media și nu numai, MMNW este o școală independentă de producție muzicală, lansată în 2019 la Cluj-Napoca. 

"Este locul potrivit pentru cei care iubesc muzica, indiferent de experiența sau domeniul lor de activitate. 

Make Music Not War a fost gândită de la bun început ca o școală alternativă de producție muzicală și a devenit în timp un adevărat fenomen local cu impact cultural și educativ, un loc în care muzica și sunetul este în rolul principal.Workshop-uri, cursuri, evenimente și ateliere muzicale pentru adulți și copii, atât pentru avansați cât și pentru începători." (a declarat pentru noi, fondatorul MMNW,  Német Előd) 

Să recapitulăm:

Locația evenimentului: București la Sunrise Hub.
Invitații evenimentului sunt:

Melak Cristian (percuționist, membrul trupei Nopame) 

și 


Lolo Noukpetor (percuționist și cântăreț, născut în Togo).



Locurile sunt limitate, în total acceptăm 15 înscriși la acest workshop, iar donația de participare pentru susținerea mișcării este de 100 de lei. 

Link event: https://www.facebook.com/events/364211839039932/

Workshop-ul va avea loc pe 3 martie, începând cu 18.00 și va dura 4 ore. Este un workshop interactiv la care toți participanții au ocazia să cânte pe instrumente și să învețe tehnicile necesare din lumea percuțiilor.

De asemenea pentru a afla mai multe informații despre MMNW te invităm să dai un like pe paginile lor de social media.







  


Comments