Interviu Tooftaff - Philip Goron - Open Act for Drum Clinic Sonor -


În acest weekend vom avea parte de o surpriza în cadrul evenimentului 

Drum Clinic Sonor 

Toboșarul și percuționistul român Philip Goron va deschide seara. 

Dupa cum ai aflat în articolul trecut, Philip Goron este unul dintre reprezentanții celei mai tinere generații de percuționiști din România.

 Experiența sa include colaborări cu artiști precum Taxi, TUMBE, Cred că sunt Extraterestru și RVQ (Radu Vâlcu Quintet). A participat și la concerte alături de artiști consacrați, precum Andra, Florin Ristei și Bruce Dickinson, contribuind cu talentul său la spectacole de excepție.


 Mai jos poți să citești un scurt interviu Tooftaff alături de Philip Goron



Cum te simți în legătura cu faptul că vei deschide Drum Clinic-ul Sonor pentru Jost Nickel?

Philip: Sunt foarte entuziasmat și găsesc aceasta ocazie ca fiind oportună pentru a canaliza toata experiența mea, acumulată de-a lungul timpului, într-un moment solo care a fost conceput special pentru acest eveniment.

Ce părere ai despre ce urmează să prezinți ca și performance artistic în programul din  deschiderea evenimentului? 

Philip: Este un produs față de care mă declar mulțumit, mai cu seamă că am lucrat intens în ultimele săptămâni alături de bunul meu prieten compozitor, Andrei Petrache, care m-a ajutat să creez un background sonor ideal pentru ce am gândit eu din punct de vedere ritmic.

Cuvânt înainte pentru toți muzicienii, toboșarii, percuționiștii care sunt la început de carieră ce își doresc să se dezvolte mai mult în acest domeniu:

Philip: Bucurați-vă de acest instrument ofertant și căutați cât mai multe contexte în care să cântați și să creați alături de alți muzicieni. Apoi, bineînțeles, înarmați-vă cu multa răbdare și în nici un caz nu grăbiți procesul de învățare; cred cu tărie că învățarea, fie ea de orice natură, se desfășoară pe tot parcursul vieții. Te vei dezvolta constant doar atât timp cât vei fi deschis spre a căuta, spre a cere mai mult de la tine, spre a constata uneori că nu ești suficient de bun. Momentul în care simți că te-ai desăvârșit, abia atunci este momentul în care vei începe să te plafonezi. În ceea ce mă privește, fiind în continuă căutare de a face mai bine, muzica este un lifestyle mai mult decât o meserie sau un hobby - se trăiește.


A mai rămas o zi pâna la evenimentul Drum Clinic Sonor! 

Vom avea parte de un Drum Clinic Sonor unde îl vom cunoaște și asculta pe , talentatul Jost Nickel. Originar din Germania, Jost este un baterist de top în industria muzicală, aducând un sunet unic în drumming-ul contemporan.

Evenimentul va avea loc în două locații:

- Drobeta Turnu Severin  - 5 mai, orele 19:00 - Casa de cultura Teodor Costescu - 

Bilete aici: livetickets.ro

- Timișoara - 6 mai, orele 17:00 - Retro Garden 

Bilete aici: livetickets.ro

FB EVENT: Drum Clinic Sonor



Comments